Om stress och glädje

När jag mitt jobb är roligt, så känner jag inte stress. Att arbeta hela livet är möjligt om man vill, om man har roligt. Inget som är roligt är betungande. Det är när man börjar bekymra sig eller oroa sig, som stressen kommer. Att känna glädje är viktigt. Hur känner man glädje? Ett tips är att vara tacksam för de små sakerna.

Ofta är det också små saker som smyger sig på och bidrar till att vi känner stress. Alla små saker som vi definierar som måsten. Är de måsten, eller är det nödvändigt att göra dem för att komma vidare? Ställ dig den frågan ofta. Är detta nödvändigt?

Nu  är det sommar. Jag är tacksam för de underbara  blommorna. De står där och nickar till mig i vinden.

Det här inlägget postades i Alla kategorier, Runi's åsikter, Smarta tankar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *