OM

 

TankaSmart är smarta tankar och smart mat i kombination. För att kunna tänka smart och orka göra smarta saker behöver du så bra näring som möjligt.

Maten:  Vårt välmående är till 80 % ett resultat av maten vi stoppar i oss (mitt påstående). Mitt mat och hälsointresse har  bara ökat ju mer jag lärt mig och ju mer jag ser resultat, både egna och andras som en konsekvens av matintaget.  Därför kommer jag ibland prata om goda recept som jag hittat och hur jag själv upplever att de funkat. Annars har jag levt så länge nu, snart 60 år, att jag för länge sen har insett att vi människor är olika och väljer olika beslut, utan att det ena  nödvändigtvis utesluter det andra. Men, jag är nyfiken och slutar aldrig att försöka lära mig nya saker om kloka val och bra mat.

Tankarna: Att tänka positivt är färskvara. Varför det är lättare att se negativa aspekter ur livet än positiva, vet jag inte. Testa dig själv med att fråga dig 5 saker du är bra på. Började du med något som du inte är bra på? Lätt hänt. Här på sidan hoppas jag du finner några idéer för att ladda mer positivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *