Välkommen till TankaSmart!

Att TankaSmart innebär helt enkelt att må bra. Vara nöjd med de beslut du tagit och blicka sedan framåt. Min man säger att det är onödigt att bekymra sig om det som ännu inte inträffat. Men det som har skett, kan du ändå inte göra något åt, så se till att du kan påverka det som du har framför dig i stället. Gör dina val, ta dina beslut, men var medveten om konsekvenserna. Ibland är det förnuftigt att tänka efter en extra gång. En investering för framtiden. Ibland är det befriande härligt att vara impulsiv. Om saker går åt skogen då, så vet du i alla fall varför. Nästa gång finns ett bättre alternativ.

Det här inlägget postades i Runi's åsikter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *