Magin i tacksamhet

                                                                                                    

Tankar om tacksamhet. 

Om du försätter dig i ett tacksamt läge kan du inte samtidigt vara arg. Det är omöjligt att tänka negativa och destruktiva  tankar när du är tacksam.  Du hindrar dig själv från att känna avund och vara misstänksam, och du känner inte av behovet att ”skydda ditt revir”.  Att vara tacksam är lika mycket att unna andra människor framgång. Var tacksam för att de visar vägen därför att du kan göra likadant om du vill. Mycket handlar om timing. Dina framgångar kommer när du är redo att ta emot dem.

Det här inlägget postades i Boken "Bli en vinnare-Börja rätt" och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *