Att vara bäst

Den senaste månaden har jag funderat mycket kring det att vara bäst. Jag har kommit fram till att om jag är bäst på något, så följer det med annat positivt i kölvattnet. Om jag fokuserar på en sak som jag valt ut, och gör allt för att bli expert på just det området, så mår jag bra. När jag mår bra öppnar jag upp för att andra saker ska gå bra också.

Alla kan vara bäst på något. Det är det som är det fina. Om vi vågar vara stolta över det vi är bra på och gärna visar det med glädje och tacksamhet kommer framgångerna. Utgå ifrån det. Ta det för givet. Var gärna otålig, men tappa inte tålamodet.

 

Det här inlägget postades i Runi's åsikter, Smarta tankar, Veckans TankaSmart. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *