Handla mat i mobilen?

Vitsen med tanka smart är att tänka själv – att ta ställning. Vad vill du? Vilken mat är bra för dig? Hur och när vill du handla din mat?  Mat är grunden till hur vi lyckas med det mesta. Bra mat förebygger onödiga krämpor och vistelser på ”sjukstugan” i alltför tidig ålder. Det är därför jag gillar rena råvaror utan tillsatser och att göra mat från grunden.

Det är också därför jag lägger mycket tid på att leta information om mat och hälsa, och idag hittade jag sajten  SALT.  Sidans slogan –  Det blir trist utan. – kan jag inte hålla med om. Men det finns lite intressanta saker att läsa där ändå, om industriellt framställd mat. Jag snubblade över den på en sida som heter Prat & Mat som har samlat tips om var man hittar bra recept.

En frågeställning  på SALT kittlade mig lite: -Skulle jag kunna tänka mig att handla mat i mobilen? Då skulle jag bara ha fokus på bra grejer och inte låta mig frestas av annat som exponeras så där lagom utspekulerat. Åt andra sidan, – var skulle jag träffa trevliga människor och var skulle jag få trevlig inspiration av glada handlare och välfyllda grönsaksdiskar? Vad tycker du?

Skulle du kunna tänka dig att handla mat med mobilen?

Ja, absolut.

Nej, verkligen inte.

Kanske…

Det här inlägget postades i Boken "Bli en vinnare-Börja rätt", Runi's åsikter, Smart mat, Smarta tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *