VEM

Idén bakom TankaSmart startade hösten 2009 och har kommit till genom samtal med människor och egna erfarenheter. Dessa samtal mynnade även ut i boken ”Bli en vinnare – börja rätt”.  Boken handlar om att ta vara på information om kost och hälsa och sätta medvetna enkla och konkreta mål.  Initiativtagaren till samtalen och slutligen boken var jag, Runi Wold, som också skriver alla inlägg här.  Ta gärna kontakt på TankaSmart:s FB sida om du vill läsa boken.

Från början var TankaSmart bloggen tänkt att ha en upplysande funktion gällande kost och hälsa. Som alla som börjar blogga har man storslagna planer . Så var även tanken med denna bloggen. Av olika orsaker har jag inte kunnat uppdatera innehållet. Annat kom i vägen och uppgiften blev för stor helt enkelt. Numera finns det en uppsjö fantastiska websidor med detaljinformation om näringsinnehåll i mat och annat, så jag finner det inte nödvändigt att vara ännu en av dem.

Framöver kommer jag  i stället göra bloggen mer personlig och dela med mig av egna erfarenheter och saker som jag finner intressanta för mitt välbefinnande. TankaSmart är mitt varumärke, och betyder fortfarande att fokusera på bra val när det gäller kost och tanke. Jag försöker leva som jag lär. Det tog bara lite tid att hitta tillbaka igen. Senaste inlägget skrev jag i 2014, – det är snart 3 år sedan. Härligt att vara tillbaka!

Min historia:

Entreprenör och egenföretagare, samt ledande befattningar med inriktning marknadsföring, försäljning, projektledning- och administration inom möbelbranschen, byggbranschen, tidningar- och media, IT- och telekommunikation.

Förutom utbildning inom ekonomi och marknadsföring har jag vidareutbildat mig inom näringslära och idrottsnutrition.

Till tider har liv och arbete gått på högvarv och det har inneburit att jag även upplevt den så kallade ”väggen”- ett par gånger till och med.  Att ta mig ur det är en pågående process som ständigt gör sig påmind. Jag älskar att jobba men jag måste hela tiden vara på min vakt, så att varningssignalerna får göra sitt jobb.

Därför ändrade jag för några år sedan livsstil och ägnar mig numera åt naturupplevelser, träning och längdskidor. Skidor har alltid varit en del av mitt liv, så valet var enkelt när det gäller träningsform. Tillsammans med min man har vi dessutom drivit fram ett professionellt långloppsteam för enbart tjejer, TEAM SkiProAm.

Personliga egenskaper när jag mår bra: Drivande, lojal, positiv, kommunikativ

11045426_924968124202302_1450184897371487706_n