Sommaren är här

Hade några blåbär och lingon kvar i frysen sedan förra året.  En underbar solig morgon idag gjorde att jag kom att tänka på dem. Snart, om bara någon månad kan man på vissa ställen börja leta efter dem igen. Sedan finns de att plocka ända in i oktober, som var tiden för min sista plockningsrunda. Då hängde de som stora blå bollar, lätt synliga, för alla bladen var borta.

Denna frukost består av lite ekologiska havregryn i botten, sedan lite laktosfri blåbärsyoghurt på det, några krossade valnötter, en matsked solrosfrön, en matsked pumpafrön. Toppad med blåbär och lingon, samt lite kanel. Mums! Antioxidanter så det förslår. Magen och jag mår helt underbart!

Glutenfri och laktosfri frukost. (foto:TankaSmart)

Det här inlägget postades i Smart mat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *