Mental dusch

Veckans

”Avsluta dagen med en mental dusch!” Annie Seel

 

Jag undrar just hur hon avslutar sin dag, Annie Seel. Vad säger hon eller tänker hon? Ett tag var jag själv väldigt fokuserad på att tänka på olika saker som varit bra under dagen och sedan vara tacksam för dem. Om du har min bok så skriver jag om det i kapitel 8 ”Upptäck magin i tacksamhet”.

Jag borde nog ta tag i det igen. Kontinuitet är färskvara. Det varar bara så länge du håller på. Bara för att jag skrivit om det och känt glädjen i att praktisera tacksamhet, så krävs det övning och repetition för att det ska funka, – och det gör det.

Det här inlägget postades i Boken "Bli en vinnare-Börja rätt", Veckans TankaSmart och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *