Stress och kontroll

 

Stress förbinder vi ofta med tidsbrist och måsten.  Att ta kontroll över almanackan kan vara en bra början. Det finns inga måsten. Det finns kanske saker som är helt nödvändiga att göra för att komma vidare, men du kan själv bestämma när du ska göra dem. Lägg in dem i almanackan helt enkelt. Bara de allra nödvändigaste sakerna får du lägga där. Skapa sedan en dag utan göromål som är nödvändiga, genom att rita ett stort kryss över hela datumet. Då går det sedan inte att skriva något där.  Håll på det! Sakta men säkert bygger du kontroll över din stress. Ha en bra dag!

Det här inlägget postades i Runi's åsikter, Smarta tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *