Om balans och resultat

Oavsett vad du tror på och vilka krafter som driver dig är det av avgörande betydelse för dina resultat att du har uppgjorda riktlinjer att gå efter. Om du till exempel driver ett företag så kräver styrelsen av dig att du gör upp planer och följer dem för att nå förväntat resultat. Planerna ska vara väl genomtänkta, och du förväntas vara högst medveten om varför du tar dina beslut och varför du strikt måste hålla dig till dina planer för att lyckas.

 Tänk dig att du är chef över ditt eget företag, Min kropp AB. Vilka resultat förväntar du dig och vad får det kosta? Vilken vinst vill du ha, är det balans mellan intag och uttag? Att vara i balans mentalt och kroppsligt är förutsättningar för att nå andra framgångar.

Det här inlägget postades i Boken "Bli en vinnare-Börja rätt", Smarta tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *