Bli din egen samuraj

Samuraj Data AB i Karlskrona bygger sin affärsidé på betydelsen av ordet samuraj. Deras vision är att bygga långsiktiga och solida relationer med sina kunder, och följande finns att läsa på deras hemsida: Samuraj härstammar från det japanska verbet ”saburau”, som betyder ’att tjäna’.  Samurajen har tre kännetecken:

  • Obrottslig lojalitet mot uppdragsgivaren
  • Yrkesskicklighet
  • Yrkesstolthet

Bli din egen ”samuraj” och låt dina tankar tjäna dig och din mat tjäna dig. Om du tar väl hand om din kropp kommer den att vara lojal hundra procent livet ut i den meningen att den ser till att hålla dig så frisk och kry som den bara förmår. Byggstenarna i näringsämnen från naturens skafferi är små samurajer och har stor yrkesskicklighet om de bara får tillfälle att verka i rätt miljö utan fientliga och förstörande tillsatser. I takt med att du ökar medvetenheten kring dina val, och varför du tar dina beslut, kommer även du att känna en ökad ”yrkesstolthet” på alla områden, både privat och på arbetet.

Det här inlägget postades i Boken "Bli en vinnare-Börja rätt" och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *