I lördags hade jag snigeltid – på Mio

Har just placerat en soffa i min t.a.s.k.s.p.a.n-trappa. Vårt vardagsrum är svårmöblerat och varje gång vi har gäster sitter vi hela kvällen vid matbordet. Det är roligare om man kan byta från matbordet och inta kaffet i soffan. Länge har jag tänkt att detta borde bli ett projekt, men tiden har inte funnits.  – Eller rättare sagt, jag har inte tagit tiden till det. Nu blev det av. Lördagar brukar vara min snigeltid. Då får allt gå så långsamt det bara vill. Denna lördag lurade jag med mig några familjemedlemmar  till Mio.

Vi provsatt samtliga soffor och fåtöljer och tog oss verkligen tid att känna efter och tid att fundera. Jag fotade flera stycken som kan bli aktuella så småningom.  Inte oväntat hade vi lite olika synpunkter på stil och komfort. Det berodde mest på användningsområdet, och inte oväntat kom jag fram till att vi behövde två soffor. (Vadå? Jag är ju tvilling. 🙂 )

Var sak har sin tid. Viktigast är att en av sofforna nu har fått plats i trappan. Jag ser redan nu hur fint det kommer bli med  nya soffan i vardagsrummet och glädjer mig över det. Om du undrar vad en t.a.s.k.s.p.a.n-trappa är, så titta här till höger och läs mer i boken om hur den fungerar.

Det här inlägget postades i Boken "Bli en vinnare-Börja rätt", Runi's åsikter, Smarta tankar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *