Tur = medvetna val

”Tur är lika med medvetna val” Ann Wilson.

Dansproffset Ann Wilson som nog många av oss känner från TV-serien Let’s Dance, där hon är domare, lever efter följande fem ledord: Inspiration (passion), Instinkt (det som känns rätt), Action (agera nu), Utmaning (se utmaningar i stället för problem) och Ansvar (förmedla dina erfarenheter, våga göra saker utan att vara rädd) . Hon uppmanar oss att tänka efter vad de fem ledorden betyder i vårt liv, och ganska snart kommer vi att upptäcka att det vi tror är tur i själva verket är medvetna val. Hade förmånen av att få lyssna på hennes fantastiska historia idag. 2008 startade hon och maken Paul Wilson Dance Center i Helsingborg. Idag har de mer än 1200 elever.  Så här säger hon om sitt sätt att förhålla sig till livet:

”Mitt företagande bygger på min passion. Mitt driv bygger på min tävlingsinstinkt. Min ”never-say-die-attityd” kommer från alla års hårt arbetande för ett mål. Vår succé bygger på en glädje att förmedla, motivera och engagera.” Du kan läsa mer om henne på Wilson Dancecenter  Tack Grant Thornton för en inspirerande dag!

Det här inlägget postades i Smarta tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *