Det lilla extra

 

Var nere på stan för att göra några ärenden och promenerade hem via Djäkneberget.  Hittade inskriptionen här invid. Det som står där är sant, men jag skulle vilja byta ut ordet minnen med vänner och koppla det till att göra det där lilla extra. Varje dag har jag människor runt omkring mig som gör det där lilla extra, fast det inte förväntas av dem.  Det är kunder, leverantörer, vänner, make och familj.

Senast det hände var när jag var inne på Expert för att köpa en laddbar bildram. Alexander kunde ha sålt mig vilken som helst av dem, men han gjorde inte det. Han talade om vilken som var bäst och mest prisvärd. Dessutom fick jag rabatt, något som jag inte hade förväntat mig, eftersom jag har respekt för att saker måste kosta för att den som säljer dem ska få mat på bordet.  Vi är spekulanter på filmkamera också, – gissa var vi kommer att köpa det? Inte för rabattens skull, utan för att vi vet att vi kommer att få den mest prisvärda och funktionsdugliga kameran som bäst täcker vårt behov.

Det här inlägget postades i Smarta tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *